понеділок, 11 серпня 2014 р.

Молодіжне віче або як плани перетворюються в реальність

  Ще три місяці тому ми були звичайні десятикласники, яким набридло те, як виглядає  селище в якому ми живемо, той екологічний стан, зовнішній вигляд вулиць, корупція, відверта брехня ,безвідповідальність та бездіяльність... Все почалось з маленького суботника на який прийшло четверо чоловік, ми прибирали в центрі Солоного. А сьогодні ми вже стоїмо на сцені власного молодіжного віче, на якому затверджуємо резолюцію нашої організації "Єдиний фронт", створення якої вже скоро завершиться і ми офіційно станемо засновниками молодіжної громадської огранізації, яка буде вічно живою. Ця історія схожа на сценарій з цікавого фільму, але відверто кажучи ми дуже старались, тому все це - реальність !

  Хочу трохи розповісти про нашу організацію. «Єдиний фронт» – це постійно діючий осередок спротиву огидним пережиткам минулої влади та боротьби за краще майбутнє та сьогодення. Це і є наша Вільна Україна, територія, яка підвладна лише Волі, Честі і Правді.Сьогодні ми розуміємо, що вся Україна має стати єдиним фронтом і показати, що дійсно, єдиним джерелом влади в Україні є народ.   Участники народного віче вирішили:
1. Заснувати молодіжне громадське патріотичне об’єднання " Єдиний фронт ", до складу якого можуть входити фізичні особи, громадяни України віком до 35 років.
2. Затвердити персональний склад Ради.
3. Обрати співголів Ради.
4. Доручити Раді " Єдиного фронту " розгорнуту широку роботу з організації результативної на території Солонянського району та координації патріотичного руху по всій його території.
  Хочу лише подякувати людям, які весь цей час давали нам цінні поради, надавали нам мотивацію та не давали нам зробити крок назад. Обіцяю, що наша організація хоч і не переверне весь світ з ніг на голову, але зробити незліченну кількість добрих справ для України - зможемо, це моє переконання !
  Коли ми разом - ми можемо все і ніхто не може бути нам на заваді. Як кажуть :"Разом - ми сила!"
Слава Україні!




Немає коментарів:

Дописати коментар