вівторок, 2 вересня 2014 р.

Благодійний ярмарок «Солоняни за Мир»

У цей нелегкий для України час з’являється чимало ініціатив та проводиться чимало заходів. На жаль, наразі наша держава не в змозі допомогти та забезпечити всім необхідним постраждалих на сході України , але кожен з нас може і повинен підтримати людей, які жертвують своїм життям заради нашого майбутнього.
Отже, 22 серпня на площі біля будинку культури відбувся благодійний ярмарок «Солоняни за Мир». Люди приносили випічку, книги, вишиванки та вишиті рушники, дитячі іграшки, українську символіку, картини, прикраси ручної роботи, вироби з паперу та бісеру, і навіть кролі були в продажу. Також на ярмарку діяли акції «Напиши листа солдату» та «Намалюй малюнок солдату». Діти охоче малювали малюнки для солдатів та писали їм свої побажання і навіть дорослі долучались до цієї справи. Найактивнішим учасникам ми вручали «сертифікат патріота», як подяку за активну участь у заході та допомогу землякам у військових госпіталях. Доречі ярмарок розпочався о 10:00 та закінчення його планувалось ввечері , але завадою цьому став сильний дощ, тому нам довелось складати не продані товари та столи раніше…Але на погоду ми не ображаємось та плануємо організовувати наступну благодійну акцію вже скоро!
Хочу щиро подякувати учасникам ярмарки, які вирішили виставити на продаж свої речі, і звичайно дякую покупцям , які віддавали свої власні кошти на добру справу. В загальному наша акція зібрала 2270 гривень, які відправились в допомогу нашому земляку Антону Канфеткіну який знаходиться у стабільно тяжкому стані. Бажаємо нашим землякам, побратимам міцного здоров’я та витривалості перед агресивним ворогом.
Молимось за Мир в Україні! 



Немає коментарів:

Дописати коментар